Swegon BIM-ressurser

Våre produkter har BIM-filer som inkluderer produktets dimensjoner, ytelse, driftsdata og, i mange tilfeller, miljøinformasjon. Utforsk Swegons BIM-tilbud nedenfor for å finne den nøyaktige BIM-filen som passer til ditt prosjekt.

Guide til Swegons BIM-ressurser

Bygningsinformasjonsmodellering (BIM) har raskt blitt grunnlaget for design, konstruksjon og forvaltning av bygninger og infrastruktur. En BIM-modell er en digital representasjon av en bygning eller et prosjekt som beskriver og replikerer dets fysiske egenskaper. Enda viktigere er det at BIM-modeller inkluderer de funksjonelle egenskapene og fungerer som en delt kunnskapsressurs for informasjon om bygningen under dens design-, konstruksjons- og driftslivssyklus.

Finn de riktige BIM-filene for ditt prosjekt.

Klikk her

Swegon Revit bibliotek

Finn og last ned Revit-familier innenfor følgende produktsortiment:

• GOLD luftbehandlingsaggregat
  • GLOBAL luftbehandlingsaggregat
  • COMPACT luftbehandlingsaggregat
  • Kjøle- og varmeprodukter

Swegon revit bibliotek

Swegon AutoCAD- og Revit-plugins

Velg Swegon-produkter og importer BIM-filer i prosjektet ditt ved hjelp av vårt utvalg av programvare for AHU, romprodukter og lyddempere.

Plugin til AutoCAD

Plugin til Revit

Swegon MagiCAD cloud

Find and download Revit-familier og AutoCAD-filer til følgende produktsortiment:

• Swegon CASA
  • Swegon romprodukter
  • Swegon lyddempere & kjølebafler

Swegon MagiCAD cloud

Full MagiCAD database

Bruker-guide

Finn vår brukerguide her.

Et klikk unna